Tietoa yrityksestä

Helmikuussa 1917 kokoontui 60 suutaria Helsingissä pohtimaan mahdollisuutta perustaa jalkinealaa palveleva maahantuonti- ja tukkuliike.

Tavoitteena oli helpottaa ajalle tyypillistä materiaalipulaa ja näin turvata suutarielinkeinon säilyminen. Tämä kokoontuminen johti Jalkineliikkeenharjoittajain osuusliikkeen, nykyisen Nahkakunnan, perustamiseen.
Tänään Nahkakunta on Suomen johtava kenkätarvike- ja suutarialan tukkuliike. Pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme alan parhaan hinta- / laatusuhteen, laajimman tuotevalikoiman sekä ylivoimaisen palvelukonseptin. Ovt / edi yhteydet mahdollistavat automaattisten tilausjärjestelmien hyödyntämisen. Pienyrittäjiä puolestaan palvelee koko maan kattava edustajaverkostomme. Valikoimaamme kuuluvat kenkätarvikkeiden markkinajohtajatuotemerkit Woly, Kiwi, Collonil, Palc, Ringpoint, Tacco, Bama ja TRG. Suutari- ja ortopedia-asiakkaille tarjoamme kaiken mitä kengän valmistamiseen ja korjaamiseen tarvitaan.

Kenkä- ja suutaritarvikkeiden lisäksi valikoimiimme kuuluvat myös vyöt, lompakot ja avainkotelot, joita markkinoimme omilla M-Style, BLC ja Meidisa tuotemerkeillämme. Sateenvarjojen osalta yhteistyökumppanimme on laadukas doppler – tuotemerkki. Tytäryhtiömme Hansa Leather Oü valmistaa Virossa asustevöitä, lemmikkieläintarvikkeita ja muita nahkatuotteita. Toimimme myös sopimusvalmistajana useille nahkatuotteita markkinoiville tukku- ja vähittäiskauppa-asiakkaille.

Lisätietoja tuotteistamme saat ottamalla yhteyttä palvelevaan henkilökuntaamme.